Den næste generation af børnebøger

Pickatale er en spændende interaktiv børnebogs-app. Vores digitale bibliotek tilbyder børn flere hundrede bøger at læse og lytte til. Få en gratis prøveperiode på to uger, når du tilmelder dig Pickatale. Efter den gratis prøveperiode koster vores app kun kr 79,- om måneden for adgang til et stadigt voksende bibliotek. Du kan oprette op til fire profiler pr. konto, og du kan få adgang til din konto på op til fire enheder.

Prøv gratis i 14 dage!

Vores grundlægger, Sigbjørn Dugal, som er norsk og bosiddende i Kina, ville gerne give sine egne børn mulighed for at læse flere bøger, men blev overrasket over, hvor svært tilgængelige og dyre børnebøger er online. Det var det, som inspirerede ham til at starte Pickatale.

Der er så mange apps til børn derude, men vi oplever, at mange af dem er vanedannende uden nogen form for læringsværdi. Det ville vi gerne lave om på, så vi oprettede en app til at fremme børns læseglæde.

Tilgængelig og sikker

Hos Pickatale vil vi gerne gøre børnebøger tilgængelige på en positiv og sikker måde. God børnelitteratur skal være let tilgængelig – og vores grundlægger, Sigbjørn Dugal, lod sig inspirere af tidens måde at købe musik og underholdning på, da han kom på idéen om Pickatale. Appen består af et omfattende bibliotek med interaktive børnebøger. Bøgerne er digitaliseret, så man kan klikke på alle ord, billeder og illustrationer. Derudover bliver bøgerne læst op af danske skuespillere og professionelle fortællerstemmer. Dette giver børn mulighed for at opleve bøgerne på en virkelig unik og underholdende måde.

Vores dreng har en genuin interesse for indholdet i appen. Han er super glad for det. Vi er mere positive til dette end til spil-apps. Det er også et godt bidrag til at lære at læse
Alf (far)

Pickatale-holdet

Sigbjørn Dugal
Grundlægger
James Tavendale
Ansvarlig for indhold
Johannes Mella
CFO/COO